AGAR AGAR GELIFIANT, 75 Gr
Agent de gelifiere pe bază de alge roșii pentru răcituri (piftie), gemuri din fructe delicioase, toppingul prăjiturilor și pentru alte alimente solide.
Ingrediente: gelifiant Agar Agar.
Ambalat într-o unitate care procesează:cereale cu gluten, fructe cu coajă, soia, arahide, produse lactate, țelină, muștar, lupin.
Dozare:2g de gelifiant (aprox. 1 linguriță) suficient pentru 6 blaturi de gelatină și 500 ml de lichid gelifiat.
Mod de utilizare: se dozează conform instrucțiunilor, se adaugă în apă rece, se fierbe și mai apoi se amestecă pentru 2 minute la foc mic.
Pentru preparate reci: 2 g din conținut se amestecă cu 100 ml de lichid rece într-o cratiță mică, se fierbe timp de 1 minut. Se lasă să se răcească ușor, apoi se adaugă treptat ingredientele reci și se amestecă. Vă rugăm să nu preparați în alt mod. Gradul optim de gelifiere se realizează în frigider după aprox. 3 ore.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.