Spray-ul colorant alimentar catifelat pentru produse de cofetărie și patiserie adaugă o notă elegantă oricărui desert.
Acest produs este ideal pentru decorarea și colorarea suprafeței deserturilor, inclusiv torturi, mini-torturi, fondant, glazură, ciocolată, marțipan și multe altele.
Mod de utilizare: Pentru o fixare optimă, spray-ul velvet se pulverizează pe suprafața produselor care trebuie să fie foarte reci (se recomandă a fi ținute în congelator pentru scurt timp). Înainte de utilizare, spray-ul trebuie ținut într-un recipient cu apă fierbinte (la 35-40 de grade Celsius) timp de 3-4 minute, apoi se agită bine și se aplică uniform de la o distanță de 25-30 cm.
Este important ca suprafața pe care urmează să se aplice spray-ul să fie rece!
Dacă produsul nu este utilizat pentru o perioadă mai îndelungată, orificiul spray-ului poate deveni înfundat datorită conținutului ridicat de unt de cacao. În acest caz, puteți îndepărta capacul și curăța orificiul cu un ac.
Ingrediente: colorant alimentar E122, zahăr, unt de cacao, pudră de lapte integral, emulsifiant (lecitină de floarea soarelui), aromă.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.